Reacties van cliënten

Voor nieuwe cliënten is het fijn om ervaringen van anderen te kunnen lezen.
Graag wil ik je dan ook uitnodigen om hier een reactie te geven op de therapie die je hebt ontvangen.
Vanzelfsprekend mag dat anoniem!
(Er wordt wel gevraagd naar je e-mail adres maar dit is niet zichtbaar op de website)

9 thoughts on “Reacties van cliënten

 1. Hoi Milou,

  Er is veel gebeurd in de behandeling gister. Vanaf in de loop van gistermiddag voel ik me totaal gecenterd. Er is veel last van me afgevallen. En geen twijfel over mezelf. Verdriet is weg. Ik voel rust van binnen. Wel wat moe, maar dat geeft niet. Voel me mentaal echt een stuk beter.
  Diepe dankbaarheid.

  Petra

 2. De hypnotherapie heeft bij Milou heeft me geholpen om een langdurig hoofdstuk af te sluiten en een nieuw begin te maken. Waar ik gewoonlijk graag zelf de vragen stel, kon ik me nu gemakkelijk openstellen. Ik heb me in alle contact veilig en geborgen gevoeld, en ze gaf met het vertrouwen dat we samen tot een oplossing zouden komen. Ze is kundig, intuitief, en verstaat haar vak, zonder dat ze het gevoel geeft dat ze aan het werk is.

  Ik zou iedereen die het overweegt, therapie bij Milou -vanuit mijn hart- aanbevelen. Ga het gesprek aan. Het werkt. Ze is zo goed!

 3. Milou door je oprechtheid en je sprankelende, enthousiaste uitstraling is het een feest bij je te zijn. Het gaf mij in ieder geval helemaal de ruimte voor mijn wens: een mooie geboorte geven aan onze zoon. Je bent fijn afgestemd. We zijn samen op avontuur gegaan en het leverde mooie inzichten op waar ik echt iets mee kan. De wens om ontspannen geboorte geven aan ons kindje zie ik met vertrouwen tegemoet. Dank voor de mooie en praktische tips!

 4. Ik heb je mogen ontmoeten bij de driedelige, wat al snel vijfdelig werd, cursus transformerend ademen.
  Je gaf me de steun, het vertrouwen, maar vooral creeerde je ruimte en veiligeid waardoor ik mijn eigen proces kon bewandelen, in mijn eigen tempo, iedere keer een laagje dieper naar de kern. De rust en de warmte die je uitstraalt maakte bij mij dat ik wist en voelde dat ik op de goede plek aangekomen ben.
  Ik vind je echt een topwijf!

  1. Ik jou ooK! <3
   Word superblij van jouw bericht!
   Dankbaar voor je vertrouwen, ons contact heeft mij diep ontroerd.

   Tot gauw 🙂

 5. Ik wil Milou graag bedanken voor de mooie ervaring met deze therapie. Voordat ik de therapie volgde bij Milou had ik andere verwachtingen van een hypnose. Ik verwachtte het contact met het hier en nu niet volledig te hebben. Dit bleek niet zo te zijn, omdat mijn lichaam niet veel anders voelde dan zonder een hypnose. Ze heeft me bij de eerste sessie het vertrouwen gegeven door de manier waarop ze me gerust kon stellen in mijn ongerustheid voor de hypnose. Ze is openminded en dat gaf mij de ruimte om mijzelf te durven zijn en open te zijn.

  Ik wilde de therapie graag volgen omdat andere therapieën mij nog niet gebracht hadden wat ik zocht. De opdrachten die ik bij een reguliere therapie kreeg waren erg concreet, maar kwamen niet bij mijn wortels. Ik ging daarom opzoek naar een andere invalshoek. Ik wilde graag weten waar bepaalde dingen in mijn gevoelswereld vandaan kwamen, en had het idee dat dit nodig was voordat ik verder kon komen met de bovenliggende persoonlijke doelen. Een soort van beginnen bij het begin, was het voor mij. Ik hoopte en verwachtte dit in deze therapie te kunnen vinden. Dit is gelukt.

  De therapie van Milou heeft mij veel inzichten gegeven die mij kunnen helpen bij mijn persoonlijke groei. Ik ben soms nog veeleisend voor mijzelf maar ik denk dat het proces wat nu met hypnotherapie in gang is gezet erg waardevol is. Het heeft mij handvatten geboden voor de toekomst.

 6. Met mijn duim in de lucht, wordt ik de OK binnengereden.
  Wat een verschil met mijn vorige keer, toen ik trillend en zwetend op mijn beurt wachtte.
  Dit was het resultaat van een tweetal hypnotherapie sessies bij Milou van Dormolen.
  Ik was al een tijdje in behandeling bij Milou voor andere klachten, toen ik vertelde dat ik naar het ziekenhuis moest en daar vreselijk tegenop zag.
  Daar kan ik je bij helpen, zei ze direct.
  Als we één avond samen wat oefeningen doen en het laatste uur voor de ingreep ook wat oefeningen doen, dan zul je zien hoeveel gemakkelijker alles gaat.
  Dus met minder stress en angst.
  Na afloop bleek hoezeer ze gelijk had, ik ging er ontspannen in en kwam er weer ontspannen uit.

 7. Hoi Milou,

  Je bent echt goed in wat je doet! Je bent oprecht warm en betrokken. Hiernaast ben je sterk empathisch en heb je naar mijn idee een groot analytisch vermogen, wat je voor mij een echte professional maakt. Dat je ook humor hebt is een bonus! 😉

  Groet
  Bas

 8. De eerste keer dat ik bij je kwam wist ik niet zo goed wat er van moest verwachten. Door jouw rust, geduld en vooral je passie wat je hebt voor je vak, kon ik je vertrouwen. Je bent nieuwsgierig naar wat ik te vertellen had en wilde alles begrijpen, wat er voor zorgde dat je nergens raar van op keek.
  Voor een controlfreak als ik, is het lastig om mijn ogen dicht te doen en me te laten leiden door vragen en mijn onbewuste. Ik vond het bijzonder om te ervaren welke gedachte en gevoelens er los komen / eigenlijk al die tijd al zijn. Het is als jezelf recht in de ogen aankijken. Confronterend vond ik het ook.

  Doordat jij de tijd nam om stil te staan bij gedachten of gevoelens, waarvan ik dacht dat ze niet belangrijk waren (of te lastig waren..), kon ik niet om mezelf heen. Ik vind dat je doet met heel veel tact, geduld en vooral warmte. Niets moet, heel prettig!

  Ondanks dat je niet kan zien / voelen wat ik zag en voelde, stelde je precies de juiste vragen bij wat ik beleefde.

  Je hebt gezorgd dat ik grip kreeg op bepaalde processen, deze in een ander licht kon zetten. Alsof sommige dingen nu in een vakje passen in mijn hoofd en ik daardoor andere ervaringen en gedachten beter kan ordenen.

  Nogmaals onwijs bedankt! Jouw praktijk kan niets anders als een succes worden, alleen al door de hoeveelheid passie die je hebt voor je vak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.